Diana's Nail Fashion

Nagelbijt arrangement 

 

Helaas veel voorkomend blijft het nagelbijten. Een probleem waar menig mens vaak moeilijk vanaf komt en vaak al van alles voor heeft geprobeerd.. Maar er is nog hoop! Met dit nagelbijtarrangement bent u in staat het probleem de baas te worden. Het arrangement bestaat uit 6 behandelingen die 9 weken duurt.


Wat kunt u van het nagelbijt arrangement verwachten?

 

Week 1: Tijdens het eerste bezoek wordt er samen een formulier ingevuld waarin er wordt gekeken wat de oorzaak van het nagelbijten is en hoe de nagels er op dat moment uitzien. Na dit korte intake gesprek zal er een nieuwe set nagels geplaatst worden. Deze zullen niet te lang gezet worden, omdat u eerst aan de nagels moet wennen. U krijgt een flesje nagelriemolie mee waarmee u de nagels 2 x per dag in moet smeren en een nagelvijl om eventuele haakjes er af te vijlen.

 

Week 2: Een week later worden de nagels gecontroleerd en eventuele oneffenheden/reparaties worden verholpen.

 

Week 3: Op deze afspraak krijgt u een nabehandeling. De nagels worden weer netjes gemaakt en voorzien van een nieuwe laag acryl.

 

Week 5: Na een pauze week worden de nagels opnieuw gecontroleerd en worden de eventuele oneffenheden weer bijgewerkt.

 

Week 6: We zijn op de goede weg! Ondertussen bent u al aardig aan de nagels gewend geraakt en krijgt u opnieuw een nabehandeling zodat de nagels er weer verzorgd uitzien. De volgende afspraak zal over 3 weken plaatsvinden.

 

Week 9: We zijn bijna op het einde. We bekijken samen het resultaat en gaan na of u het bijten afgeleerd bent of dat er nog een aantal behandelingen aan toegevoegd moeten worden. Hierna krijgt u een nabehandeling en bij goed resultaat een gratis Nail-art.

 

Vervolgens is de keus aan uzelf terug te komen over 3 – 4 weken voor een nabehandeling. Als u natuurlijk zeker weet dat u niet meer zult gaan bijten kunnen de nagels ook verwijderd worden.

 

Na dit arrangement gelden weer de normale prijzen.

 

Voor prijzen kunt u kijken onder het kopje 'prijslijst'