Diana's Nail Fashion
Wat is een Paraffine manicure:

De paraffine sluit uw handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de paraffine of het handverzorgende product plaatsvinden en wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht.

Een paraffine handpakking is dan ook een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

Een paraffine behandeling is geschikt voor iedereen! Door de warmte ontspannen de spieren beter en zullen eventueel pijnlijke gewrichten minder gevoelig zijn. De behandelingen kunnen ook worden toegepast bij een oudere huid, zwakke of droge nagels of bij vastzittende nagelriemen. Ook wanneer u last heeft van reumatische handen, artrose of spierblessures kunt u veel baat hebben bij paraffine behandelingen.

 

Wat bieden wij voor paraffine behandeling aan:
Paraffine behandeling speciaal voor droge handen, kloofjes, reumatische aandoeningen en artrose.
Inclussief Handmassage.
 
 
 
Wat is een Manicure behandeling:

Manicure betekent het verzorgen van de handen en de nagels.
Handen hebben dagelijks veel te verduren door zon, wind, water, en andere invloeden. Dan is een (uitgebreide) manicurebehandeling een aanrader, om uw handen de verzorging te geven die de huid nodig heeft. Het is tevens een aangename en ontspannen behandeling.

Wat bieden wij voor manicure behandeling aan:
nagels in model vijlen
nagelbadje
nagelriemen bijwerken
verstevigende lak aanbrengen.
nagelriem olie
handen in masseren met creme
 
 
 
Wat is een Spa manicure:
Een spa manicure is eigenlijk het zelfde als hierboven beschreven alleen met wat extra dingen toegepast.
Je moet hierbij denken aan:
Extra scrubben van de handen
Paraffine behandeling en een handmassage.
 
 
Voor prijzen kunt u kijken onder het kopje 'prijslijst'